Najave, Poznati, Teatro

Nakon kračeg predaha od brojnih nastupa i medijske gužve, u klubu Teatro ovog petka, 26. decembra, nastupiće atraktivna mlada pevačica, Ivana Selakov!

teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Popularni klub Teatro, pružiće uz Ivanu Selakov ono što se i očekuje, sjajnu atmosferu, kvalitetnu muziku, prijatnu atmosferu i jedinstvenu energiju! "Grad, grad", "Pobediću bol", "Mesec dana", "Daleko si", "Uradi mi to", samo su neki hitovi Ivane Selakov uz koje ćete đuskati i pevati tokom cele večeri. Pevačica će podignuti atmosferu do ludila večerašnjim nastupom u klubu Teatro.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Ivana Selakov inače je dugo sarađivala sa Cecom Ražnatović, a bila i članica grupe "Beauty Queens" sa kojima je 2007. godine nastupala na Evroviziji. Tada je zajedno sa Marijom Šerifović prvi put donela pobedu Srbiji na Evroviziji. Od 2009. godine Ivana Selakov nastupa kao solista, a 2010. je objavila i svoj prvi album "Uradi mi to" za Grand produkciju, koji je publika neočekivano dobro prihvatila. Danas je jedna od klupski najtraženijih pevačica, koja na svojim nastupima pruža uživanje za sva čula!

teatro6

Fotografisano u Klub Teatro

Ne čekajte više ni sekund! Dođite i uverite se u najbolji provodu gradu! Kako ne biste propustili spektakl kluba Teatro, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33 i 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju, pogledajte našu galeriju fotografija. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com