Kod Glumca, Najave, vesti

Ekskluzivno: Večeras Petar Mitić u  Kafani Kod Glumca. Kafana Kod Glumca u rekordnom roku se izdvojila u moru ponude beogradskog noćnog života. Od samog otvaranja prepoznata je kao sušti kvalitet od strane gostiju, i nije prošla noć a da je nisu posetile poznate face. Kafana Kod Glumca na jednom mestu okupila je sam krem društva. Koliko se gost ceni pokazuje besprekorna usluga, muzički gosti se biraju po najvišim referencama.

Ekskluzivno Petar Mitic u Kafani Kod Glumca.jpg2Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Provod je za 10+, a ovog petka ekskluzivno kao specijalni gost nastupiće miljenik dama, čovek fenomenalnog glasa-Petar Mitić. Podršku će mu pružiti pevači neprevaziđenih Bekrijskih noći Jovana Tančić, Sanja Rilaković i Nikola Bjelogrlić. Ovde niko kući nije otišao pre zore. U subotu 4. oktobra, spremamo vam legendarno Veče pravih boema, gde će se oriti  najbolja zabavna, narodna i starogradska pesma. Za vas će pevati šarmantna Ivana Milić i Miloš Trninić, publici omiljen dvojac. Proverite zašto je kafana Kod Glumca sinonim za ekskluzivnost.

Ekskluzivno Petar Mitic u Kafani Kod Glumca.jpg1Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne zbog ogromnog interesovanja.

 

beogradnocu.com