Najave, River, vesti

Ekstaza na splavu River.

Večeras se ceo grad seli na reku i to na svečano otvaranje letnje sezone vašeg omiljenog splava River.

River3

Fotografisano na Splav River

U svom najboljem izdanju, spremna da se sa vama veseli do zore, otvoriće ga  atraktivna pevačica Ana Nikolić. Ovaj nastup ujedno ima i humanitarni karakter.

river

Fotografisano na Splav River

Dok se budete ludo zabavljali na splavu River u najboljem društvu i uz najbolju atmosferu koja će privući veliki broj poznatih ličnosti i ljudi dobre volje, prikupljaće se novac za malu Nađu Novaković  kojoj je potrebna transplantacija koštane srži. Ana, koja je prva podržala ovu akciju i koja će i sama donirati novac za malu Nađu, nastojaće da vam ovaj provod na splavu River zauvek ostane u sećanju.

RIVER

Fotografisano na Splav River

Dođite da uz fenomenenalnu atmosferu i zabavu do zore, otvorimo novu letnju sezonu i preselimo najbolji provod na reku i to na vaš omiljeni splav River, na kom ćemo igrati i pevati do zore tokom celog leta.

RIVER

Fotografisano na Splav River

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com