Najave, vesti

Petkom u popularnom beogradskom baru El Gato Negro očekuje vas veoma jedinstveno tematsko veče - Coin flip cocktail friday! Naime, okušajte sreću protiv barmena! Uz svaki poručeni koktel između 21h i 22h baca se novčić, a u slučaju pobede piće ide na raćun kuće. Tokom cele noći ćete moći da uživate u jedinstvenoj house muzici!

bar-el-gato-negro-flajer1

Subota je u baru El Gato Negro tradicionalno dan za Meksičke pikantne chorizo kobasice sa mesom od mangulic, koje možete probati subotom od 13 h. Idealan dan za celu porodicu da se skupi na porodičnom ručku.Uz kobaju točeno pivo ide kao poručeno.

bar-el-gato-negro-flajer2

Zatim, tu je i nezaobilazan četvrtak rezervisan za Teqila veče. Oštar, ukusan i osvežavajuć ukus je odličan izbor za zimske dane. Svi ljubitelji teqile pridružite nam se na veče koktela i pića od teqile.

Rezervaciju možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com