Staro Drvce, vesti

Era zapalio Staro Drvce.

Kafana Staro Drvce ruši sve parametre popularnosti i njeno kafansko društvo u svrhu najboljeg provoda bira sve veći broj poznatih. Tako se i naš popularni pevač, pravi boem Era Ojdanić sinoć provodio u kafani Staro Drvce. Kafanu Staro Drvce je sinoć zapalila atmosfera i Era Ojdanić i svi prisutni na izazov najboljeg provoda odgovorili na vrlo pozitivan način, što se može videti i na našim fotografijama. Andrija Era Ojdanić je na estradi preko 40 godina. Pored muzike, bavi se i ugostiteljstvom, poseduje motel i restoran “Era i sin”. U svojoj bogatoj karijeri izdao je više od 30 albuma. Publika ga pamti po pesmama ''Sliku tvoju čuvam'', ''Da Srbije nema'', ''Plavom slonu'' kojeg je snimio sa grupom Twins i mnogim drugim.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Kafana Staro Drvce je sinoć bila najraspevanija u gradu uz Batu Zdravkovića, Nenada Radovanovića, Lidiju Dimitrijević i Drvce Bend i ne može biti drugačije, oni su poznavaoci vrhunksog štimunga i vi ih obožavate. Kafana Staro Drvce nikada ne štedi na sjajnom raspoloženju, ona nosi jednu magiju boemskog vremena i taj pravi kafanski duh isijava sa svih stolova i iz svih pesama ispevanih u kafani Staro Drvce. Ona je mesto koje obavezno morate posetiti, harizmatična je i nadasve primamljiva, do sada još nikoga nije ostavila ravnodušnim, pa neće ni vas, to je sigurno.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Večeras u kafani Staro Drvce nastaje pravi kafanski lom kada se začuju prvi taktovi u izvođenju Nenada Radovanovića, Lidije Dimitrijević i Drvce Benda. Biće to kafansko veče koje ne treba propustiti ni za šta na svetu. Sutra kafana Staro Drvce nastavlja svoje čuveno boemsko putešestvije, pravi asovi kafanke atmosfere svoju dušu otvaraju samo za vas i vaše najveselije raspoloženje. Dejan Aličić, Nenad Radovanović, Lidija Dimitrijević i Drvce Bend učiniće da shvatite značaj i lepotu kafane, razumećete zašto je baš kafana Staro Drvce vredna svakog vašeg kafanskog momenta i zašto je mnogi boemi proglašavaju kraljicom svih kafana.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u Kafana Staro Drvce

Kafana Staro Drvce je ostvarenje svih vaših želja, rezervišite besplatno provod za kojim pate sve kafane putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Muzička krošnja kafane Staro Drvce je i nas osvojila, vidimo se večeras u sjajnom raspoloženju pod istom.

 

beogradnocu.com