Lava Bar, vesti

Erupcija dobrog provoda.

Jedinstveni Lava Bar odlučio je da vam priredi sjajne izvođače ovog ponedeljka 10. februara.  Za muzički program biće zadužene fenomenalne Tamburice, a ovo veče se poslednjih nedelja itekako pokazalo kao jedno od najtraženijih i najpopularnijih.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Međutim, svakako mesto iznad njih, zauzima vrhunski No Comment bend koji ne izostaje u kvalitetu kad su u pitanju bendovi i vrhunska svirka. Oni godinama unazad prave sjajan štimung i izvode sve hitove domaće i strane muzike. Ne propustite da čujete ovaj poznati bend, u subotu 15. februara, samo u Lava Baru.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Lava Bar je počeo lagano i skoro stidljivo sa početkom rada, sa bendovima koji nisu bili afirmisani i “veliki”, ali uvek sa idejom da bude jedinstven klub, kvalitetan i drugačiji. Mi verujemo da su u tome uspeli, a na vama da se uverite ako niste dosad. Ovde ima svega, od popa i roka muzike, džeza, evergrina, etno i fusion bendova ali uvek sa jednom osnovnom idejom – zabava, zabava i samo zabava! Naravno, gostima u Lava Baru je obezbeđen uvek prijatan ambijent, kvalitetna usluga i proizvodi kao i vrhunska bezbednost.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Budite i vi jedan od vernih gostiju Lava Bara nakon štro se uverite u njihovu odličnu uslugu. Za početak u toj nameri, dođite večeras i provedite se nikad bolje uz sjajne Tamburice, nakon kojih ćete se iznova vraćati.  Rezervišite svoje mesto na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima.

 

beogradnocu.com