vesti

Ethnogym party u klubu Fabrika.

Za vaš spektakularan provod pobrinuće se dva vrhunska dj-a, odnosno DJ Nikola i DJ Yabba. Ethnogym vas poziva na svoju XIX žurku, koja će biti održana u popularnom beogradskom klubu Fabrika u petak 22. novembra sa početkom u 23h.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Pored izuzetno dobre muzike očekuju vas i plesne grupe, pokloni i druga brojna iznenađenja. Ono što je sigurno, provod je zagarantovan. Ovo je XIX Ethnogym, a sudeći po proteklim, očekuje vas zaista prava senzacija. Dan nakon Ethnogym party-ja, u subotu, u klubu Fabrika očekuju vas DJ Marko Španac & DJ Mirko & Meex, koji će vas oboriti s nogu svojim umećem za miks pultom.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Ne propustite uživanje u klubu Fabrika, čiji enterijer predstavlja spoj postsocijalističkog radnog fabričkog ambijenta, oplemenjenog vrhunskim dizajnom, i luksuza najprefinjenijih svetskih mesta za provod. Unutrašnjošću istovremeno dominiraju metal, staklo i beton, kao i sofisticiranost i elegancija. U klubu Fabrika provešćete se bolje nego ikada, jer se poseban akcenat stavlja na zadovoljavanje svih vaših potreba, počevši od parkinga sa rezervisanim mestima za goste separea, kao i privilegovanog ulaza, do raznih poklona iznenađenja, kao i Loyality Programa.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Rezervacije za Ethnogym party u klubu Fabrika, kao i za sva predstojeća dešavanja u ovom klubu možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda! U iščekivanju ovih fantastičnih dešavanja, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com