Poznati, vesti

Etna Sungemun  žurku uveličali mnogobrojni poznati. Druga po redu Sungemun žurka privukla je mnoge poznate face u Etna Bar. Slavljenje čoveka i značaj koji priroda ima za nas, mnogi su pozdravili odazvavši se pozivu Etna Sungemun ekipe. Mladu voditeljku Sofiju Rajović sreli smo kako uživa u odličnoj svirki Full House Benda koji je sinoć nastupao.

Etna Sungemun zurku uvelicali mnogobrojni poznati

Fotografisano u Etna Bar

Bane MVP se provodio u društvu starog druga, repera Grua. Oni su djuskali uz bit DJ Grotto-a. Tematsku žurku Etna Sungemun nije mogao da propusti ni talentovani mladi glumac Andrija Kuzmanović, koji je naše simpatije stekao rolom u filmu Montevideo, Bog te video. A za gitarom se našao popularni Sajko, koji je pokazao svoje muzičko umeće.

Etna Sungemun zurku uvelicali mnogobrojni poznati.jpg2

Fotografisano u Etna Bar

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com