vesti

Evo gde lepe devojke vole da izlaze.

Kafana Tiho Noći je idealan izbor za vaš kafanski provod i ceo repertoar je prilagođen vašem muzičkom ukusu. Samim tim i provod uvek bude baš po vašem merilu. Sutra u kafani Tiho Noći očejkuje vas sjajan kafanski provod, Marko Milinković Bend učiniće vaše momente provedene u kafani Tiho Noći nezaboravnim.

kafana Tiho Noći

 Fotografisano u Kafana Tiho Noći

Reč je o bendu koji je sjajno uigran i koji odlično komunicira sa publikom, tako da je veoma lako postao vaš omiljeni kafasnki bend koji će vam na jedan originala i svoj način doneti starogradske pesme bez kojih kafana ne bi bila to što jeste. Kafana Tiho Noći je prvo mesto za vaše meračko raspoloženje koje će biti na maksimanlom nivou svaki put kada se upitite tamo željni prave starogradske pesme. Kafana Tiho Noći je prava varoška kafana koja vam donosi provode koje ste uvek priželjkivali na jedan otmen, a opet kafanski i boemski način koji ćete zavoleti.

kafana Tiho Noći

Fotografisano u Kafana Tiho Noći

Kafana Tiho Noći za vas uvek ima puno iznenađenja i noviteta u prelepom enterijeru gde je sve podređeno vašem maksimalnom hedonističkom užitku čeka vas uvek najbolji repertoar koji u subotu za vas kreira Kafanski Orkestar Tiho Noći, bez dobrog kafanskog orkestra nema ni kafane, to su muzičari koji kafanu poznaju u dušu i upravo vam donose i takve provode koji su anegdotski, boemski i svakako nezaboravni.

Kafana Tiho Noći je onaj tip kafane u koji se uvek vraćate po još pravog kafanskog provoda kakav je opevan u najvećim kafanskim hitovima na kojima kafana i dan danas čvrsto stoji i uz koje ćete moći da uživate u kafani Tiho Noći kojoj treba da poklonite sve važne datume u vašim životima i sve kafanske izlaske jer će ona umeti to da pretvori u doživljaje koji postaju kafanske legende.

kafana Tiho Noći

Fotografisano u Kafana Tiho Noći

Kafana Tiho Noći je mesto čiju dušu morate doživeti, ovde vas čekaju pravi kafanski hitovi zbog kojih ćete želeti da sve vaše noći postanu neprospavane i obeležene boemskom kafanom u gradu, a to je kafana Tiho Noći. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com