Ona, vesti

Evo šta inspiriše muškarce.

I malo po malo dođosmo do kafane Ona, koja je baš naklonjena svim svoji dragim gostima posebno pripadnicama lepšeg pola. Sa kafanom Ona svaka ona je baš uvek na dobitku i njeno veselje u adekvatnom muškom društvu je prioriter ove simpatične kafane.

kafana Ona

 Fotografisano u Kafana Ona

Kafana Ona je pravi izbor za sve boeme koji vole da uživaju u proverenim narodnjačkim hitovima koji kafanu decenijama drže na stabilnim nogama. Tako i večeras u kafani Ona nastupa Laki Bend koji poznaje sve pesme koje volite i svakoj izvedbi daju neki svoj pečat, koji ih definitivno izdvaja od drugih bendova. Kafana Ona i Laki Bend savršeno fukcionišu zajedno i stvaraju provode koji vam se baš dopadaju i koji nikada ne mogu da presuše.

Kafana Ona je uvek pravi izbor za svaku subotu, a evo i zašto, ne samo da ćete videti najlepša ženska lica u ovoj kafani kako naređuju, lumpuju i uživaju, nego ćete imati priliku da uz Ivana Kadića i Bend doživite kafanu u njenom punom sjaju.

kafana Ona

 Fotografisano u Kafana Ona

Ivan Kandić je vrhunski poznavalac kafanskih pesama, a njegov Bend odlično radi svoj posao i svake subote sve je više ljudi koji u pratnju najlepših dama dolaze da čuju baš njihov repertoar. Oni sviraju pesme koje pričaju priče i u čijim refrenima se uvek prepoznajete.

Kafana Ona je vrhusnka domaća kafana sa kojom je sve na nivou i usluga i gostoprimstvo i repertoar, sve štima. Kafana Ona je po mnogo čemu specifična, vešto se oslanja na tradiciju i neguje baš ono što kafanu i čini toliko važnom, zato nemojte propustiti da u društvu omiljene one i vi posetite ovu boemsku rezidenciju.

kafana Ona

Fotografisano u Kafana Ona

Kafana Ona je prava adresa za sve dame i njihove pratioce, ako želite da vidite kako žive žene boemi vaša mesto je baš u kafani Ona. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com