Kabare 13, vesti

Evo zašto broj 13 donosi sreću.

Klub Kabare 13 iznenađuje svakog dana, repertoar je sve bolji i bolji i gosti su sve zadovoljniji. Klub Kabare 13 uvek nudi nešto novo i drugačije, večeras u ovom sjajnom klubu vas čeka Turnir ''Ne ljuti se, čoveče'', idealna prilika da se zabavite i da se prisetite društvene igre koja je mnogima obeležila detinjstvo.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Kabare 13 nudi raznovrsnu zabavu, sutra za vas nastupa Hame Nalić, koji će zapaliti svojim nastupom ceo klub. Klub Kabare 13 je postao omiljeni i među poznatim ličnostima, te tako poznata lica vrlo često svraćaju u ovaj klub da se povesele uz svoje kolege, te nema razloga da tako ne bude i u četvrtak kada nastupaju Jelena Gerbec, Slobodan Đurković, a domaćin je Ivan Marinković.

Klub Kabare 13 je mesto na kom ćete se osećati prijatno, ugošćeno i moći ćete zaista da se opustite i uživate. Klub Kabare 13 je po mnogo čemu poseban, po enterijeru, osvetljenju i veoma lako vas osvaja. Petkom u ovom sjajnom klubu nastupaju Igor X i Zvezde Granda, što znači da ćete prošetati kroz sve muzičke pravce i sjajno se zabaviti. Kabare 13 podilazi svim muzičkim ukusima.

klub Kabare 13 - lepa devojka

 Fotografisano u Klub Kabare 13

Ovde nema nezadovoljnog gosta i zabava je tako koncipirana da se svi oduševe i odlično provedu. Te tako u subotu u klubu Kabare 13 nastupa uigrani Crystal Bend, koji će razdrmati sva vaša čula i predstaviti vam jednu drugu dimenziju noćnog provoda koji će vam istinski prijati. Klub Kabare 13 je sve što treba vašim razigranim nogama, ovde možete uživati u najraznovrsnijem repertoaru i potpuno se opustiti.

I u nedelju klub Kabare 13 za vas ima sjajno iznenađenje, za idealan kraj nedelje čekaju vas Toni Surovi i Maki koji će nedelju pretvoriti u dan sjajne zabave i najpoželjnijih momenata. Klub Kabare 13 zaista poseduje sve što traži jedna besana noć, na vama je samo da dođete i to proverite.

klub Kabare 13 - pevacica

Fotografisano u Klub Kabare 13

Klub Kabare 13 mami sve koji žele da otkriju čari klupsko-kabaretskog provoda u Beogradu, verujte doživljaj je jedistven! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Kabare 13 se i nama uvukao pod kožu, još samo čekamo vas i da krenemo od partije "Ne ljuti se čoveče" i odličan provod prostremo celu vašu nedelju, sa kojom ćete kasnije moći da se "družite" u našoj galeriji fotografija.

 

beogradnocu.com