vesti

Evo zašto je bar Dash's najbolji u gradu.

Bar Dash's je mesto koje ni malo ne zaostaje za svetskim trendom i vrlo je in. Muzički repertoar u baru Dahs's je odličan, u petak pod svetlima ovog bara čeka vas Dj Kika. Ovaj Dj je sjajna dopuna modernom baru Dash's, on odlično komunicira sa publikom i stvara atmosferu koja je drugačija od svega što možete doživeti u noćnom provodu i vredno je svake pažnje. Bar Dash's je sjajno mesto sa kojim je vaš provod uvek na dobitku.

bar Dash's

 Fotografisano u Bar Dash's

Subotom na ovom sjajnom mestu nastupa Peca Petaković. Reč je o mladom izvođaču čijem glasu odlično pristaje folk, mada to ne znači da mu pop pravac ne leži u baru Dash's subotom možete osetiti čari najposebnijeg provoda jer Peca Petaković ne samo što je dobar pevač nego je Peca i odličan zabavljač. Od ''Čuvaj je Bože'' preko  ''Varao sam nisam hteo'' u izvedbi Pece Petakovića u baru Dash's možete čuti samo hitove.

Bar Dash's je veoma geometričan i oni koji su osmišljali enterijer potrudili su se da ne štede na inovativnosti, sa raznim geometrijskim elementima, odlično se uklapa i osvetljenje, te se stiče utisak da ste u klubu. Bar Dash's je mesto na koje izlaze samo provereni gosti, oni najbolji, među kojima ste naravno i vi. U ovom sjajnom baru ni na čemu se ne štedi kvalitet i cene su uklopljeni u jednu savršenu ponudu u narodu poznatu kao bar Dash's u Beogradu.

bar Dash's

 Fotografisano u Bar Dash's

Repertoar koji je za vas svakog vikenda upriličen u baru Dash's je zaista dobar. tako vas u nedelju u najmodernijem baru u gradu čeka Peca Petaković sa gostima iznenađenja koji će vaš provod pretvoriti u pravi fantaziju kako i dolikuje veštim profesionalcima i kreatorima dobre atmosfere bez koje noćni život ne bi imao smisla. Oni znaju sve pesme koje volite, a što je najvažnije donose vam ih na jedan veoma specifičan način koji je izvodljiv samo u baru Dash's.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Bar Dash's je najmodernije mesto u gradu, koje svakako treba da upišete na listu svojih prioriteta. Besplatno rezervišite lepe provode putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Mi bar Dash's znamo u dušu, on je sastavljen od najlepših momenata i komadića duše koje vi ostavite svaki put kada ovaj bar izaberete za provod, nastavite u istom ritmu.

 

beogradnocu.com