Gardoš, vesti

Evo zašto je in biti boem.

Kafana Gardoš je tvrđava dobrog provoda čija vrata su za vas uvek otvorena. Aca Beronja i Jelena Gajić sutra za vas pevaju u veoma posebnoj i boemskoj kafani Gardoš.

Kafana Gardoš ima ozbiljan krug obožavatelja najbolje muzike i još boljeg provoda, još kada su kreatori istog Aca Beronja i Jelena Gajić koji odlično poznaju dušu kafane u kojoj pevaju kao i želje gostiju kojih je na opštu radost kafane Gardoš sve više i više.

kafana Gardoš

 Fotografisano u Kafana Gardoš

Provod u kafani Gardoš je ono za čim težite, za samo jedno veče tu ćete naći sve što simbolizuje dobru zabavu, sjajnu atmosferu. Aca Beronja je pevač čijem vokalu odlično pristaju pop note i u njegovom lepom glasu moći ćete da uživate sutra u sjajnoj kafani Gardoš.

Gardoš nije kao druge kafane, ovde se uvek traži mesto više i svi koji dođu da se ovde provedu pamte trenutke koji su zaista neponovljivi. Kafana Gardoš je sjajno mesto prepuno pozitivnih vibracija koje izbijaju iz fenomenalnog nastupa Ace Beronje i Jelene Gajić koji znaju šta publika voli i nesebično im daruju ono najbolje.

kafana Gardoš

 Fotografisano u Kafana Gardoš

Kafana Gardoš je i pristupačna i gostoljubiva, cene su sjajne, enterijer simbolizuje pravu gradsku kafanu, sve je uređeno s ukusom i nema preterivanju ni u jednom segmentu. Kafana Gardoš će vas i ove subote odvesti na jedno nezaboravno muzičko putovanje sa kojeg nećete poželeti da se vratite, bar do sledeće subote.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Kafana Gardoš vas čeka sa nestrpljenjem, ne ustručavajte se da se provedete bolje nego ikad. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Kafana Gardoš je naša omiljena destinacija, u našoj galeriji fotografija uvek ima podužih "izveštaja" sa ovih nezaboravnih kafanskih proputovanja.

 

beogradnocu.com