vesti

Evo zašto se voli noć.

Večeras u kafani Tiho Noći nastupa pravi kafanski orkestar koji garantuje provod baš kakav i dolikuje kafani. Kafanu Tiho Noći treba da posete svi oni koji su se uželeli prave, izvorne kafanske atmosfere koja će sa svega nekoliko taktova probuduti pravog boema u vama.

kafana Tiho Noći

 Fotografisano u Kafana Tiho Noći

Ovo je mesto koje je nedostajalo kafanskom repertoaru Beograda i koje će biti uvek u skladu sa vašim kafanskim i meračkim željama, ma koliko puta dolazili ovde u potrazi za naboljim provodom. Kafanu Tiho Noći je baš ona kafana u kojoj se svi osećaju kao kod kuće i čiji su stolovi poznati baš svim kafanlijama koje znaju šta je dobra kafanska pesma.

U subotu u kafani Tiho Noći čeka vas prilika da doživite ono što na drugim kafanskim mestima nije lako izvodljivo, a to je najbolja muzika, najveći hitovi i najlepši glasovi, a u kafani Tiho Noći ni jedna noć neće biti tiha jer će atmosfera uvek biti na najvišem mogućem nivou.

kafana Tiho Noći

 Fotografisano u Kafana Tiho Noći

Kafanski Orkestar i subotom gospodari atmosferom na neki svoj način i izvlači iz vas ono najbolje, ono kafansko, ono što čuči u svakom i oživi baš kada otvori vrata najbolje kafane u gradu, a to je kafana Tiho Noći. U kafani Tiho Noći naići ćete na prijatno raspoloženje koje je u skladu sa sofisticiranim i elegantnim elementima koji jednu tradicijom obojenu kafanu pretvaraju u jedan moderni kafanski momenat na kom imate šansu da doživite sve što od života želite.

kafana Tiho Noći

Fotografisano u Kafana Tiho Noći

Kafana Tiho Noći, će sve vaše noći pretvoriti u nezaboravne, treba samo da besplatno rezervišete mesto u najboljoj kafani putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Gde su tihe noći tu su i naši objektivi da ovekoveče sve nezaboravne momente koji neće biti ni malo tihi, nego pravi kafanski i razdragani, kakvi su i u skladu sa jednom od najboljih kafana u gradu, kakva je svakako kafana Tiho Noći.

 

beogradnocu.com