Stara Pesma, vesti

Evo zašto su stare pesme najbolje.

Večeras u jednoj od najtraženijih kafana u Beogradu, čeka vas pravi raj za vaša čula - Aleksandra Bursać i Miloš Brkić. Oni će svojim glasovima zapaliti celu kafanu i vaše raspoloženje podići na najviši mogući nivo.

kafana Stara Pesma

 Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Aleksandra Burasać je Zvezda Granda koja je još tokom takmičenja pobrala mnoge simpatije koje su se kasnije samo udvostručile. Ova lepa mlada estradna umetnica je u svakom svom nastupu sve bolja i bolja, a u kafani Stara Pesma ima priliku baš da pokaže kako je sjajna u izvođenju baš tih starih, teškim pesama među kojima je i pesma ''Ivanova korita'' koja je u izvođenju Aleksandre Bursać osvojila srca mnogih slušalaca.

Miloš Brkić, takođe iz Grandovog tabora veoma uspešno koketira sa publikom u kafani Stara Pesma, ovaj talentovani pevač je i muzički obrazovan, pa se to i vidi u svakoj njegovoj izvedbi koju publika pozdravlja i uvek zove na bis.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Prava tradicionalna kafana u kojoj su svi događajai materijal za anegdotu, a još uveličani nastupom Aleksandre Bursać i Miloša Brkića, pravi su šlagvort za vaša čula. Kafana Stara Pesma je odlično opremljena, usluga je na zavidnom i nivou i ovde će vam uvek biti prijatno, bez obzira da li poželite da se izrazgovarate sa prijateljima ili da se proveselite uz neku staru pesmu, kafana Stara Pesma je uvek prava adresa za to.

Kafana Stara Pesma će probuditi uvek ono najbolje u vama i postarati se da vam nikada ne bude dosadno iz pesme u pesmu izvođači će ispuniti svaku vašu želju i vaš provod u kafani Stara Pesma staće u vrstu onih najboljih provoda koji se nikada ne zaboravljaju. Sutra u kafani Stara Pesma provod zadobija jedno novo obličje jer vaše muzičke želje ispunjava mlađani Milan Mitrović.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Kafana Stara Pesma je kako joj i sam naziv kaže pesma za sva vremena, a takav je i provod u njoj. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Naša galerija fotografija čuva najlepše trenutke iz kafane Stara Pesma, upišite se u spomenar ove kafane, a mi ćemo ovekovečiti one najvrednije trenutke.

 

beogradnocu.com