vesti

Evo zašto treba da pođete u lov.

Klub Carski Lov je u svom domenu jedan od najposećenijih klubova u gradu. Ovo sjajno mesto ima ozbiljan krug poklonika čiji broj se povećava iz vikenda u vikend. Klub Carski Lov ima specifičan ambijent koji je u potpunom skladu sa nazivom i koji se istinski dopada svima koji odluče da dobar provod potraže baš na ovom mestu. U petak u klubu Carski Lov nastupaju Marina Stankić, Nemanja Maksimović i Primera Bend.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Klub Carski Lov je odličan izazov za svaki vaš vikend, ovde ćete se provesti bolje nego na bilo kom drugom mestu. Reč je o klubu koji poseduje primese kafane i kao takav jedinstven je i poseban u vrsti provoda koji vam nudi. Klub Carski Lov će vas uvek lepo ugostiti, čekaju vas odlične pesme i prijateljske cene.

klub Carski Lov

 Fotografisano u Klub Carski Lov

U subotu u klubu Craski Lov za vas nastupa Nikola Bardak i Gost Iznenađenja. Subota je odličan dan da se uputite u klub Carski Lov i vidite ko će uz sjajnog Nikolu Bardaka, koji pored toga što je talentovan pevač poseduje i kompozitorski i aranžerski talenat, nastupati i subotu načiniti vašim najveselijim danom.

Klub Carski Lov je jedan od onih klubova u koje kada se jednom ode provod postaje nešto bez čega se ne može. U ovom sjajnom klubu mislilo se na sve, svaki detalj je podređen vašem vrhunskom raspoloženju i svaki dolazak ovamo ostaje kao uspomena za život ceo.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Klub Carski Lov je klub kojem treba da prepustite vaša čula i doživite najlepše momente koji vam pripadaju. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Klub Carski Lov je omiljen i nama, to je mesto na kom se uvek osećamo sjajno, posebno kad naši objektivi u mnoštvu ljudi spaze i zabeleže baš vaš osmeh.

 

beogradnocu.com