Konoba Akustik, vesti

Evropa uživa u kafani Konoba Akustik.

Uverili smo se da cela Evropa priča o kafani u kojoj je najluđi provod u gradu, svakog dana – Konobi Akustik. U ovoj kafani u sredu je skoro cela Evropa uživala u atmosferi ove fenomenalne oaze boemije. Naime, oko 60 mladih ljudi iz više od dvadeset zemalja zabavljalo se u ulici Cara Dušana i na pravi srpski način iskusili su pravi noćni provod u Beogradu. “Nebitno sta je bilo lani, dokle je casa visoko i dok Naš Način bend svira zestoko”…pevalo se ovako u kafani Konoba Akustik..

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Za sve prave boeme, kafana Konoba Akustik na Dorćolu pravi je izbor. Koji god dan u nedelji da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati. Svakodnevni muzički repertoar je vrhunski, a atmosfera zaista neponovljiva. Najbolje zvuke tambure definitivno možete čuti samo u ovoj kafani.  Čuveni sastav Naš Način Bend moći ćete da čujete u večeras, sutra i u sredu, dok je Akustik Bend na muzičkom repertoaru četvrtkom i nedeljom. Ne propustite!

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Ponedeljkom za vaš nezaboravan provod biće zadužen Trio 357 Bend, odnosno akustični tamburaši. Uz fenomenalnu muziku, kao i razne specijalitete ove kafane, moći ćete da uživate do ranih jutarnjih časova. Utorak je rezervisan za Acu i Violinu, kada ćete iskusiti jedinstven provod uz izvanredne starogradske kompozicije. Pored sjajne muzike, vašem uživanju doprineće i veoma pristupačne cene hrane i pića.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija. Uverite se kako izgleda provod u kafani Konoba Akustik. U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com