Konoba Akustik, vesti

Evropa uživa u kafani Konoba Akustik.

Uverili smo se da cela Evropa priča o kafani u kojoj je najluđi provod u gradu, svakog dana – Konobi Akustik. U ovoj kafani u sredu je skoro cela Evropa uživala u atmosferi ove fenomenalne oaze boemije. Naime, oko 60 mladih ljudi iz više od dvadeset zemalja zabavljalo se u ulici Cara Dušana i na pravi srpski način iskusili su pravi noćni provod u Beogradu. “Nebitno sta je bilo lani, dokle je casa visoko i dok Naš Način bend svira zestoko”…pevalo se ovako u kafani Konoba Akustik..

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Za sve prave boeme, kafana Konoba Akustik na Dorćolu pravi je izbor. Koji god dan u nedelji da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati. Svakodnevni muzički repertoar je vrhunski, a atmosfera zaista neponovljiva. Najbolje zvuke tambure definitivno možete čuti samo u ovoj kafani.  Čuveni sastav Naš Način Bend moći ćete da čujete u večeras, sutra i u sredu, dok je Akustik Bend na muzičkom repertoaru četvrtkom i nedeljom. Ne propustite!

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Ponedeljkom za vaš nezaboravan provod biće zadužen Trio 357 Bend, odnosno akustični tamburaši. Uz fenomenalnu muziku, kao i razne specijalitete ove kafane, moći ćete da uživate do ranih jutarnjih časova. Utorak je rezervisan za Acu i Violinu, kada ćete iskusiti jedinstven provod uz izvanredne starogradske kompozicije. Pored sjajne muzike, vašem uživanju doprineće i veoma pristupačne cene hrane i pića.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija. Uverite se kako izgleda provod u kafani Konoba Akustik. U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com

 

 

Komentari - Evropa uživa u kafani Konoba Akustik