Mala Maca, vesti

Ex Yu hitovi i najveći provod u Maloj Maci.

Provod zagarantovan uz puno pozitivnih vibracija i vrhunske atmosfere! Idealan način da provedete početak vikenda i subotu veče jeste da posetite kafanu Mala Maca, gde vas uz pristupačne cene pića, najlepše devojke i dobro raspoloženje, očekuje naravno, i najbolja muzika u gradu.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Posetite ovo izuzetno mesto boemije i uživajte u sjajnoj muzici ozvučenih gitara uz Džonija i Saleta koji će vam svirati najbolji Ex Yu Rock i starogradsku muziku. Od danas pa nadalje, kafana Mala Maca biće idealno mesto za vaš kafanski provod, jer će samo za vas svirati ova fantastična ekipa. Džoni i Sale prave tako uzavrelu atmosferu, da će svi gosti u Maloj Maci đuskati i biti na nožicama. Al ovde je poznato da na kraju, svi gosti uglavnom završe na stalima, što vam dokazuju i fotografije iz naše galerije.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Autentični etno ambijent, pristupačne cene i kvalite, sjajna muzika i tamburaši, i to nigde drugde, osim u kafani Mala Maca. Dođite i uverite se u pravi kafanski provod koji ovde nude. Uz zvuke gitare i harmonike moći ćete da se provodite do ranih jutarnjih časova četvrtkom i petkom. Očekuje vas fenomenalan muzički repertoar, na koji su redovni gosti kafane Mala Maca već navikli.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Ako želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda, na pravom ste mestu! Kafana Mala Maca uvući će vam se pod kožu i samo jedan dolazak ostaće na vama kao žig… a ponekad je to jedini način da najlepši momeni ostanu zapamćeni…

O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za sva dešavanja u kafani Mala Maca i obezbediti sebi nezaboravno veče.

 

beogradnocu.com