Korčagin, vesti

Ex YU hitovi u kafani Korčagin.

Ukoliko želite da čujete najlepše melodije sa prostora bivše Jugoslavije, pravo mesto za vas je kafana Korčagin. Već večeras 12.novembra dođite da zapevamo ex yu rok i starogradske hitove sa Cokom i Radetom, koji će sa dve akustične gitare napraviti totalni šou i vrhunsku atmosferu kakva je svake večeri u Korčagin kafani!

kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Kakav vas zapravo provod očekuje nikada nećete saznati jer je ona uvek u oku (ili u ovom slučaju uhu) posmatrača ili slušaoca. Zato nemojte više čekati – već nabacite udobne šunjalice i pravac u Korčagin na igranku bez prestanka.

Ništa više nije bitno osim dobrog zvuka da nas razneži, zagreje, oraspoloži, razveseli ili prenese u neke lepše predele i snove…To možete naći u vašem, uvek vernom i uslužnom Korčaginu.

kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Velika ponuda pića po veoma pristupačnim cenama, ili bolje reći - pravim kafanskim cenama. Ukoliko ogladnite, kafana Korčagin nudi i veliki izbor klope poput "Da me vidi moja mila majka", "Živ mi ti", ili "Batak Daliborke Stojišić", koju vam mogu pripremiti do ponoći, do kad je kuhinja otvorena.

kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

U kafani Korčagin u dobroj živoj svirci možete uživati kad god je posetite! Sredom vas takođe očekuju Coka i Rade, a četvrtkom ozvučeni tamburaši! Naravno, prioritet ima kvalitet muzike, a ne žanrovska usmerenost, tako da se možete provoditi sa izvrsnim izvođačima, kao i sa čitavim orkestrom. Očekuju vas dobre pop folk svirke, ali i pažljivo odabrane melodije tamburaša, tako da gosti različitih ukusa mogu biti zadovoljeni.

kafana Korčagin

Fotografisano u Kafana Korčagin

Za kafanu Korčagin traži se uvek mesto više, zato vam preporučujemo da što pre, ukoliko već niste, rezervišete svoj sto i provedete se kao nikada u životu. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i time omogućiti sebi i svojim prijateljima da iskuse pravi hedonizam u Beogradu. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com