Najave, Shake 'n' Shake, vesti

Fantastični Dj Stereo Palma na splavu Shake'n'Shake.

U nedelji zatvaranja prve sezone splava Shake'n'Shake, 26. septembra, očekuje vas neponovljiva žurka uz do sada nezapamćeni set vrhunskih dj-eva - za vaše uživanje pobrinuće se Dj Stereo Palma.

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Poznati po hitovima poput "Lick It i Our Love", ove godine Dj Stereo Palma vraća se na house scenu, objavljujući sjajni remix legendarnog hita "Coracao". Hitovi Stereo Palme, našli su se na dance kompilacijama velikih kuća, poput Ultra Records, 3 Beat i Ministry of Sound. Godine 2010. su napravili haos na Beogradskom Foam Festu zajedno sa Sebastianom Ingrossom i Axwellom. Više puta su nastupali na "Balaton Sound", najvećem mađarskom festivalu elektronske muzike. Nastupaju i na najvećim i najboljim festivalima na popularnim južnim plažama, poput Ibice i Majamija. Nastupali su i sa Dj Tiesta,  kao i David Guetta-om. A sledećeg petka, 26. septembra, na  splavu Shake'n'Shake vrteće ploče samo za vas!

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Besplatnu rezervaciju izvršte na najjednostavniji način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

 

beogradnocu.com