Freestyler, Kolumne, River, vesti

Fantazija svakog muškarca: Devojke koje vole devojke

Seksualne fantazije raspaljuju želju i strast, što dovodi do toga da u jednom trenutku vaše telo jednostavno počne da vapi za seksom, objašnjavaju seksolozi. Pohotne misli dovode do stalnog lučenja hormona raspoloženja - dopamina, a jasno je, svi volimo da budemo raspoloženi!

river

Fotografisano na Splav River

Postoje mnoge fantazije kao što su: dominacija, orgije, nepozonati partneri, seks na javnom mestu, grubi seks, ali jednu sigurno obožavaju svi muškarci: Devojke koje vole devojke! Trojka sa dve pripadnice lepšeg pola uvek zvuči i više nego primamljivo.

freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Naravno, treba napomenuti da poljubac, ili seks, između dve devojke nije isključivo muška fantazija. Veiki broj žena tvrdi da je bar jednom u životu pomislilo na seksualni čin sa pripadnicom istog pola.

freestyler 1

Fotografisano na Splav Freestyler

Pa, dragi parovi, ukoliko imate poverenja u svog partnera, pravac u provod da pronađete nešto što će vam začiniti seksuali život.

freestyler 3

Fotografisano na Splav Freestyler

Podsećamo: Rezervacije za sva vodeća mesta  možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com