Cinema, vesti

Fenomenalan provod u klubu Cinema.

U klubu Cinema, ove srede vas očekuje spektakularan provod uz fantastičnu muziku i neverovatanu atmosferu. Žurka do jutra neće izostati, a vaše je samo da je ne propustite! Večeras vašu noć upotpuniće Milan Ankić i prelepa Nina Radulović, a svojom izuzetnom muzikom doprineće vašem maksimalnom uživanju.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

U petak, 27. decembra, u klubu Cinema nastupiće novosadski Bend Inspiracija i šarmantna Ana Bebić. Samo dan nakon njih, u subotu, vaši domaćini biće Camera Darling, sa kojima ćete se veseliti do ranih jutarnjih časova. Nedelja će biti u znaku RnB muzike, kada ćemo slušati rnb, hip hop i razne house hitove.

Ponedeljak je, kao i uvek, jedinstveno veče sa Borisom Režakom, Snežanom Nenom Nešić i takmičarem Prvog glasa Srbije Igorom Terzijom.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Klub Cinema je klub u kome su gostovala neka od najpoznatijih imena pop/rock muzičke scene cele stare Jugoslavije. Kao što su Severina, Neverne bebe, Miligram, Nina Badrić, Toni Cetinski, Vlado Georgiev, grupa Kerber, kao i mnogi drugi. Po gostovanjima se vidi da klub Cinema neguje pop/rock muzički pravac sa vrlo kvalitetnim izvođačima i bendovima, a program ima čak 5 dana u nedelji, što ga svrstava u sam vrh ponude noćnog života Beograda.

klub CInema

Fotografisano u Klub Cinema

Kakav je provod u klubu Cinema možete pogledati i u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje prestoničke žurke. Nemojte ni vi, već izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com