vesti

Fenomenalne ponude restorana Bled.

Čuveni riblji restoran Bled ne prestaje da oduševljava svoje goste, što ponudom koja je iz dana u dan bogatija, što neverovatnim promocijama i niskim cenama. Ukoliko još uvek niste uživali u čarima izvanredne kuhinje restorana Bled, ova nedelja je pravo vreme za to.

restoran Bled

Fotografisano u Restoran Bled

Naime, u toku cele ove nedelje restoran svojim gostima nudi neverovatne promocije. Za izuzetno malo novca moći ćete da uživate u vrhunskoj hrani, i naravno vinima koja odgovaraju vašem izboru jela.

U toku ove nedelje u restoranu Bled uz bilo koji naručeni ručak možete dobiti riblju čorbu po ceni od 1 dinar! Zaista neverovatno! Pored riblje čorbe, na promociji su i jela domaće kuhinje, pa će vam ona ove nedelje biti dostupa za svega 450 dinara.

restoran Bled

Fotografisano u Restoran Bled

Restoran Bled predstavlja riblji restoran, sa dodatkom nacionalne kuhinje, gde ćete uvek moći da uživate u prijatnim mirisima svežeg maslinovog ulja, limuna i mirisnih mirođija, i okusiti dunavsku i savsku ribu spremljenu na vrlo specifičan način.

U našoj galeriji možete pogledati i kako izgleda prijatni ambijent ovog restorana, gde je enterijer podređen isključivo vašem maksimalnom uživanju i udobnosti.

Ne propustite ove fenomenalne ponude i pratite portal beogradnocu.com da biste ih uvek prvi saznali. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervaciju i tako obezbediti sebi najbolje gastronomsko uživanje u gradu.

 

beogradnocu.com