vesti

Filip Mitrović nastupa u kafani Balkanika.

U subotu 14. decembra u kafani Balkanika nastup će održati veoma talentovani Filip Mitrović. On  će vas svojim glasom i kvalitetnom pesmom nesumnjivo maksimalno zabaviti.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Atraktivni mladi pevač Filip Mitrović je postao poznat široj javnosti nakon učešća u prvoj sezoni šou programa "Prvi glas Srbije", a sada ga znaju i po tome što gde god da nastupa dovede atmosferu do usijanja. Uz njegovu muziku moći ćete da provedete čitavu noć na nogama, i da se provedete zaista spektakularno.

Obavezno posetite kafanu Balkanika jer vas očekuje besprekorna usluga, vrhunski provod, najlepše devojke, dosta pozitivne energije i fantastičnog raspoloženja, i sve to uz veoma korektne cene pića, prilagođene svačijem džepu.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Inače, zbog velikog interesovanja kafana Balkanika otvara još jedan dan. Od sada ćete moći da se provodite i nedeljom, naravno uz fenomenalan muzički repertoar. Nastupaju Slobodan Miletić i gošća iznenađenja, koja će vas definitivno oboriti s nogu. Ne propustite!

Da ne biste propustili najbolji boemski provod ovog vikenda, rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveni provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.
U iščekivanju subote sa Filipom Mitrovićem, pogledajte našu galeriju, koja će vas garantovano inspirisati da kafana Balkanika bude nezaobilazni deo vašeg provoda u Beogradu.

 

beogradnocu.com