vesti

Filip Panajotović u izlasku.

Kafe Hugo iz nedelje u nedelju nudi sve bolji provod. Interesantan je koncept kafea u kome se možete i provoditi. Ono što je posebno interesanto jeste da su to prepoznale i poznate ličnosti, pa se ovde sve češće provode sa svojim prijateljima.

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

Kao što i sami znate, fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su tako sinoć u kafe baru Hugo zabeležili, pored ekstremno dobrog provoda, i jednog od najzgodnijih manekena, popularnog Filipa Panajotovića. Fotografije prenose delić atmosfere koja se sinoć odvijala u ovom popularnom prestoničkom kafeu, i verujemo da ćete u njima nesumnjivo uživati.

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

Filip je bio vidno dobro raspoložen, a nama samo ostaje da pretpostavljamo da li Stanije ima veze sa tim. Naime, on i Stanija Dobrojević su se definitivno pomirili i sada više ne kriju svoju ljubav. Oni su odlučili da svoju obnovljenu romansu obelodane na Tviteru kada je Stanija postavila fotografiju Filipa koji spava u njenom krevetu. Panajotović ju je za Dan zaljubljenih obradovao tetovažom njenog imena na bicepsu desne ruke, što se starleti veoma dopalo. "Najlepši poklon za Dan zaljubljenih", napisala je Stanija.

Ne propustite naredna dešavanja koja će se odvijati u kafe baru Hugo, jer vas očekuje zaista sjajan provod i dosta iznenađenja. Svakog ponedeljka u kafe baru Hugo, očekuje vas VIP veče sa Žanom Prijić i Filipom Panajotovićem. Naravno, da biste prvi saznali novitete vezane za kafe bar Hugo, kao i za sva ostala prestonička mesta, redovno nas pratite. Portal beogradnocu.com učiniće sve da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu prestonice, kao i da vam ponudi ono što vam najviše prija.

kafe Hugo

Fotografisano u Kafe Hugo

Za sva predstojeća dešavanja u kafe baru Hugo rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog sve većeg interesovanja koje vlada za ovaj popularni prestonički kafe bar. Ne propustite jedinstveni provod.  U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju, gde su vam dostupne kako fotografije enterijera lokala, tako i fotografije sa nezaboravnih žurki u kafe baru Hugo!

 

beogradnocu.com