Cinema, Poznati, vesti

Filip Panajotović u ludom provodu.

Klub Cinema iz nedelje u nedelju nudi sve bolji provod. Sinoć je grmeo RnB, Hip - Hop, house i ostali popularni klupski zvuci. Taj zvuk i dobar provod su prepoznale i poznate ličnosti, pa se ovde sve češće provode sa svojim prijateljima.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Kao što i sami znate, fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su tako sinoć u klubu Cinema zabeležili, pored ekstremno dobrog provoda, i jednog od najzgodnijih manekena, popularnog Filipa Panajotovića.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Fotografije prenose delić atmosfere koja se sinoć odvijala u ovom popularnom prestoničkom klubu i verujemo da ćete u njima uživati. Nakon raskida sa Stanijom Dobrojević, maneken Filip Panajotović se vrlo brzo privikao na momački zivot, pa skoro svakodnevno izlazi i provodi se po beogradskim lokalima.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Za sva predstojeća dešavanja u klubu Cinema rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44,063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog sve većeg interesovanja.

 

beogradnocu.com