vesti

Foam Fest: VIP ludilo!

Foam Fest , festival najboljih žurki sinoć su posetile VIP zvanice. Neverovatno, ali istinito i svakako za svaku pohvalu, sinoć je na VIP žurku došla i čuvena glumica Eva Ras. Ona ne prestaje da oduševljava svoje obožavaoce jer se pored rijaliti programa upustila i u čari beogradskih žurki. Verujemo da mnoge koleginice i mlade žene priželjkuju da u njenim godinama imaju isti entuzijazam.

Viktor Troicki

Fotografisano na Foam Fest VIP Žurka

Pored Eve, na VIP žurku Foam Festa došao je i čuveni teniser Viktor Troicki koji je zaista uživao pokušavajući da u ludim beogradskim noćima zaboravi suspenziju. Luka Raco, maneken koji pleni sinoć je takođe bio meta pogleda, a kako i ne bi, kada o takvoj liniji maštaju gotovo svi pripadnici jačeg pola.  Čuveni glumac Dragan Mićanović uživao je u odličnoj muzici u društvu svojih kolega Srđana Timarova, Lene Bogdanović, Petra Benčine...

Dragan Micanovic

Fotografisano na Foam Fest VIP Žurka

Luka Raco

Fotografisano na Foam Fest VIP Žurka

Među VIP zvanicama našli su se i učesnici raznih rijaliti programa, kao što su Ljuba Pantović, Filip Mitrović, Milan Gromilić, baš kao i ćerka Vesne Zmijanac, Nikolija koja ne propušta da poseti sve popularne događaje.

Ljuba i Filip

Fotografisano na Foam Fest VIP Žurka

Nadamo se da nismo propustili da pomenemo nijednu poznatu facu koja je sinoć došla na Foam Fest, ali za svaki slučaj predlažemo vam da pogledate galeriju fotografija koju je napravio sajt beogradnocu.com koja će vam pomoći da zamislite kakva je sinoć atmosfera bila.

Milan Gromilic

Fotografisano na Foam Fest VIP Žurka

Prodaja ulaznica za Foam Fest je u toku, a svoju kartu po ceni od 1500 RSD možete naručiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili rezervisati Online. Sve karte naručene preko portala beogradnocu.com biće vam besplatno isporučene na kućnu adresu.

 

beogradnocu.com