vesti

Foliranti - nova kafana na beogradnocu.com.

Vaš omiljeni portal pripremio vam je još jednu sjajnu kafanu koja će vam ulepšati noćni provod. Nova kafana Foliranti, nalazi se u srcu Beograda, u ulici Kapetan Mišina 16, a pravi boemski ambijent i autentična kafanska atmosferu, čini ovu kafanicu veoma posebnom i neponovljivom. Dođite i uverite se o kakvoj atmosferi je reč.

kafana Foliranti

Fotografisano u Kafana Foliranti

U Folirantima će vas dočekati ljubazni domaćini već na samom ulazu i akustični tamburaši koji su na repertoaru od utorka, pa sve do kraja nedelje. Kafana Foliranti, bez foliranja nudi raznovrstan muzički repertoar koji je usmeren ka starogradskoj ali i izvornoj muzici, a muzičke želje gostiju bendovi veoma rado ispunjavaju.

Večeras se možete opustiti uz Tamburaše Svetu i Tomu koji, dok su četvrtkom na repertoaru kafane Kumovi. Petak je rezervisan za La Kampanelu, a subota za Tamburaše Kakalambu. Ovi akustični Tamburaši itekako prave atmosferu za pamćenje, zato ih ne smete propustiti.

kafana Foliranti

Fotografisano u Kafana Foliranti

Prilikom posete kafani Foliranti, možete uživati sa svojim prijateljima do čak 5 h iza ponoći! Da li u društvu prijatelja, neprijatelja, momaka, devojaka, svakako ćete u kafani Foliranti iskusiti jedinstveni i neponovljivi provod u atmosferi koja je zagarantovano za pamćenje. Kafana Foliranti će obeležiti svako vaše pijanstvo i napraviti mnoge uspomene i divne momente koje ćete zauvek nositi u sećanju.

Cene u Folirantima su takođe i više nego popularne - prave kafanske, kako biste se potpuno opustili. Foliranti kafana neguje narodnu tradiciju i u njoj se svake večeri čuju muzika i smeh. Već uveliko je počela da osvaja i zagreva srca različitih ljudi koji su njeni česti gosti i koji se tu i vraćaju. Atmosfera u Folirantima je veoma opuštena i otvorena za sve ljude željne dobrog provoda i druženja.

kafana Foliranti

Fotografisano u Kafana Foliranti

Kafana Foliranti je po meri vaše emocije! Dođite i uverite se zašto su Foliranti najbolji izbor! Ukoliko želite da doživite pravo kafansko iskustvo, dodjite u kafanu Foliranti i uživajte bez foliranja!

Rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte u čarima kafanskog provoda u Beogradu. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Foliranti. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com