vesti

Friday Adrenaline u klubu Fabrika.

U petak, u klubu Fabrika doživite revoluciju slušajući energične zvuke Tech / Big Room / Progressive house muzike. Osetićete vibracije Tommorowland-a i Ultra Music festivala na spektakularnoj žurci punoj energije, adrenalina, i dobrog provoda!

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Pored Tech / Big Room / Progressive house muzike očekujte i obrade retro hitova kao i nešto malo komercijale koja će vas potpuno oduševiti. Za vaš izuzetno dobar provod na svetskom nivou biće zadužena sjajna ekipa dj-eva, koji uvek atmosferu zagreju do maksimuma. Za miks pultom biće Mare Luv | Vladimir Pavlović | Kesha | Jordy Dice. Pravim klaberima je jasno da je Friday Adrenaline žurka koju ne smeju propustiti.

U našoj galeriji možete pogledati dokaze najboljeg noćnog provoda u klubu Fabrika, koje će vas garantovano inspirisati da ovo mesto posetite, i obezbedite sebi jedinstveni provod. Budući da fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje žurke, sa vama će se provoditi i u petak 10. januara na Friday Adrenaline žurci.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Podsećamo da je klub Fabrika potpuno renoviran klub u ulici Despota Stefana broj 115, u blizini Pančevačkog mosta, i može se svrstati u TOP 3 kluba u Srbiji po kvalitetu rasvete i ozvučenja. U klubu Fabrika provešćete se bolje nego ikada, jer se poseban akcenat stavlja na zadovoljavanje svih vaših potreba, počevši od parkinga sa rezervisanim mestima za goste separea, kao i privilegovanog ulaza, do raznih poklona iznenađenja, kao i Loyality Programa.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Rezervacije za Friday Adrenaline party, kao i za sva predstojeća dešavanja u popularnom prestoničkom klubu Fabrika možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su, kao što već zanate, besplatne, ali obavezne zbog prevelikog interesovanja koje vlada. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za vodeća mesta beogradskog noćnog života.

 

beogradnocu.com