Tri Kuma Debela, vesti

Gaga Acoustic i rakija u kafani Tri Kuma Debela.

Kafana Tri Kuma Debela ne zaustavlja se ni ove nedelje! Rešili su da zahuktaju radnu nedelju dobrom pesmom i još boljom rakijom. Večeras sledi uživancija i Gagino Akustično Veče. Gaga će vas sa vojom gitarom oduševiti i prirediti vam prelepu atmosferu i izuzetno opuštajuću noć. Dobar provod je zagarantovan. Muzika počinje od 21h. A kad se dobra pesma začini ponekom čašicom - nema bolje kombinacije! Zato su u kafani Tri Kuma Debela spremili iznenađenje i nove čokančiće za vas. Ove rakijice morate probati, a verujemo da ćete se opet vratiti.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Četvrtkom, tačnije sutradan 19. decembra, na scenu stupaju Ciganski Svirači koji će podići kafanu Tri Kuma Debela na noge. Najbolji kafanski hitovi i starogradska muzika uvući će vam se pod kožu, pogotovu kad čujete u izvedbi ovih svirača. U petak najbolje boemske pesme za vas svira Bend “Samo Za Nju”, dok će vas u subotu 21. decembra razveseliti Ozvučeni Tamburaši.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

U kafani Tri Kma Debela možete biti maksimalno opušteni i provoditi se od srede do subote do čak 4 h iza ponoći, dok je kafana sredom otvorena do 3 h iza ponoći. U zavisnosti od toga koji dan odaberete za vaš provod kafana Tri Kuma Debela nudi vam žanrovski različite noći, pa tako možete uživati u akustičnim večerima uz pop i rock muziku, kvalitetne hitove narodne i starogradske. Ono što je sigurno, kafana Tri Kuma Debela zadovoljava ukuse različitih profila ljudi, i svojom besprekornom uslugom na svetskom nivou čini da se osećate zaista izuzetno. Zato vam ovde ništa neće nedostajati.

Ono što ovu kafanu razlikuje od velike beogradske ponude kafanskih mesta, jesto to što su konobari u Tri Kuma Debela izuzetno ljubazni, uvek spremni da vas usluže, saslušaju, nasmeju ili sa vama popričaju. U kafani Tri Kuma Debela gosti su uvek na prvom mestu, kao i njihov komfor i uživanje. U iščekivanju ovih fantastičnih dešavanja pogledajte našu galeriju i uverite se u najbolji provod u gradu koji su naši fotografi zabeležili u kafani Tri Kuma Debela.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Rezervacije za Gagino Akustično Veče kao i za sva ostala dešavanja u kafani Tri Kuma Debela, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com