Tri Kuma Debela, vesti

Gaga Acoustic večeras u Tri Kuma Debela.

Ne propustite večeras, 11. decembra, veče dobrog raspoloženja i odlične muzike. Veče kad je na repertoaru muzika za dušu i za po koju čašicu, samo u vašoj kafani Tri Kuma Debela. Samo za vas specijalna veče - Gagino akustično veče!

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Dođite u centar i srce Gardoša u Zemunu i provedite nezaboravnu noć u kafani Tri Kuma Debela. Kafana Tri Kuma Debela predstavlja pravo boemsko mesto koje odiše lepotom i energijom starog Beograda. Svi ljubitelji etno duha i kvalitetne pesme u kafani Tri Kuma Debela nesumnjivo će pronaći svoj kutak za uživanje.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

U kafani Tri Kuma Debela možete biti maksimalno opušteni i provoditi se od srede do subote do čak 4 h iza ponoći. Sutradan,u četvrtak možete uživati u večeri kad će za vas svirati Ciganski Svirači. Petkom je na repertoaru Bend Samo Za Nju, dok je subotom pravi haos u Tri Kuma Debela sa Ozvučenim Tamburašima.

Koji god dan da odaberete za vaš provod, u kafani Tri Kuma Debela ćete se zasigurno odlično provesti! Ono što je sigurno, kafana Tri Kuma Debela zadovoljava ukuse različitih profila ljudi, i svojom besprekornom uslugom na svetskom nivou čini da se osećate zaista izuzetno.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Tri Kuma Debela.

 

beogradnocu.com