Tri Kuma Debela, vesti

Gagić pao u sevdah u kafani Tri Kuma Debela.

Za sve prave boeme kafana Tri Kuma Debela u srcu Gardoša u Zemunu pravi je izbor.  Koji god dan u nedelji da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati. Svakodnevni muzički repertoar je vrhunski, a atmosfera zaista neponovljiva.

Između ostalog, od samog otvaranja ove, simpatičnog naziva kafane, dosta gostiju čine naše poznate ličnosti, sportisti, pevači, novinari…

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Sinoć u Tri Kuma Debela i nastup Benda Samo Za Nju, veselio se i srpski poznati košarkaš Đorđe Gagić, čuveni mladi centar Partizana. Da je atmosfera u kafani dostigla vrhunac, potvrđuju i fotografije našeg portala, koje vam dokazuju u kakav je sevdah Gagić pao i kako se odlično provoeo. A svi znamo da se sportisti najbolje zabavljaju.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Pored Gagića, u kafani se veselila i Beba Dragić, urednica magazina Story. Ona je sa svojim kolegama i prijateljima vidno uživala u kafani Tri Kuma Debela, pa pogledajte galeriju fotografija da bi se uverili. Nemojte razmišljati više, već proverite kakav vas provod očekuje u kafani Tri Kuma Debela i rezervišite svoje mesto.

Uz pristupačne cene pića, prelepe devojke i zgodne momke, dobro raspoloženje, očekuje vas i najbolja muzika u gradu. Idealan način da provedete ovaj vikend jeste da posetite kafanu Tri Kuma Debela.

kafana tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Svake subote, pa i ove, sviraće vam vrhunski tamburaši sa kojima ćete beskrajno đuskati i pevati. Iskusni muzičari goste maksimalno zabavljaju, a noć se završava iščekivanjem narednog dana, jer, centralno mesto kafanskog provoda jeste upravo kafana Tri Kuma Debela. Sredom za vaš nezaboravan provod biće zadužen Gaga i njegovo Akustično veče, dok je četvrtak dana rezervisan za Veče Ciganskih Svirača, kada ćete iskusiti jedinstven provod uz izvanredne starogradske kompozicije.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija. Uverite se kako izgleda provod u kafani Tri Kuma Debela.

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com

 

Komentari - Gagić pao u sevdah u kafani Tri Kuma Debela