Tri Kuma Debela, vesti

Gagić pao u sevdah u kafani Tri Kuma Debela.

Za sve prave boeme kafana Tri Kuma Debela u srcu Gardoša u Zemunu pravi je izbor.  Koji god dan u nedelji da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati. Svakodnevni muzički repertoar je vrhunski, a atmosfera zaista neponovljiva.

Između ostalog, od samog otvaranja ove, simpatičnog naziva kafane, dosta gostiju čine naše poznate ličnosti, sportisti, pevači, novinari…

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Sinoć u Tri Kuma Debela i nastup Benda Samo Za Nju, veselio se i srpski poznati košarkaš Đorđe Gagić, čuveni mladi centar Partizana. Da je atmosfera u kafani dostigla vrhunac, potvrđuju i fotografije našeg portala, koje vam dokazuju u kakav je sevdah Gagić pao i kako se odlično provoeo. A svi znamo da se sportisti najbolje zabavljaju.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Pored Gagića, u kafani se veselila i Beba Dragić, urednica magazina Story. Ona je sa svojim kolegama i prijateljima vidno uživala u kafani Tri Kuma Debela, pa pogledajte galeriju fotografija da bi se uverili. Nemojte razmišljati više, već proverite kakav vas provod očekuje u kafani Tri Kuma Debela i rezervišite svoje mesto.

Uz pristupačne cene pića, prelepe devojke i zgodne momke, dobro raspoloženje, očekuje vas i najbolja muzika u gradu. Idealan način da provedete ovaj vikend jeste da posetite kafanu Tri Kuma Debela.

kafana tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Svake subote, pa i ove, sviraće vam vrhunski tamburaši sa kojima ćete beskrajno đuskati i pevati. Iskusni muzičari goste maksimalno zabavljaju, a noć se završava iščekivanjem narednog dana, jer, centralno mesto kafanskog provoda jeste upravo kafana Tri Kuma Debela. Sredom za vaš nezaboravan provod biće zadužen Gaga i njegovo Akustično veče, dok je četvrtak dana rezervisan za Veče Ciganskih Svirača, kada ćete iskusiti jedinstven provod uz izvanredne starogradske kompozicije.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija. Uverite se kako izgleda provod u kafani Tri Kuma Debela.

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com