Gardoš, vesti

Gardoš krije tajnu najboljeg provoda.

U najlepšoj oazi Zemuna, na Gardošu, krije se izuzetan provod, svim boemima dobro poznato mesto – kafana Gardoš.  U kafani Gardoš, uz neverovatnu muziku koja će vas do ranih jutarnjih časova držati na nogama, garantovano ćete se fenomenalno provesti.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Ukoliko još uvek niste posetili kafanu Gardoš definitivno je vreme da tu grešku ispravite. Ova subota je idealna za to, jer vas u ovoj popularnoj prestoničkoj kafani očekuju Miroslav Ilić i Andrea Popov. Ovaj duo će se pobrinuti da vaša poseta kafani bude zaista nezaboravna. Iskusite neponovljivo iskustvo, uz vrhunsku uslugu i muziku koja će dopresti do vaše duše. Pop, folk i starogradske numere, upotpuniće vaše uživanje, a pristupačne cene pića dozvoliće da ne brinete ni o svom novčaniku.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

U iščekivanju vašeg izlaska ovog vikenda, obavezno pogledajte našu galeriju. Na fotografijama iz kafane Gardoš jasno se vidi kako izgleda najbolji beogradski kafanski provod. Budući da naši fotografi ne propuštaju najbolja dešavanja, sa vama će se provoditi i ovog vikenda.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

A da vi ne biste propustili provod u kafani , rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Gardoš možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Iz nedelje u nedelju kafana Gardoš nudi sve bolji provod, a na vama je da proverite zašto!

 

beogradnocu.com