vesti

Gary Caos i funky-disco veče u Republici.

Nakon fenomenalnog gostovanja Dj-a Mike Newman-a, klub Republika nastavlja da oduševljava ljubitelje dobrog elektro zvuka. U saradnji sa Teddy Bear Records ovog petka 30. avgusta klub Republika predstavlja još jedno  funky-disco veče, ali ovoga puta za miks pultom biće Dj Gary Caos.

Ovaj italijanski producent i dj za sebe kaže da je “prototip modernog party manijaka”. Uživanje u onome što radi omogućava mu da veliku količinu pozitivnih vibracija vrlo lako prenosi na publiku, i tako svaku žurku koju potpisuje učini nezaboravnom. Pored toga što je izdavao za labele kao što su Hed Kandi, Ministry Of Sound, Ego, Ultra Records, Defected i mnoge druge – Gary Caos uspešno i vodi svoj izdavačku kuću – Casa Rossa.

Republika

Fotografisano u Klub Republika

Na svom nastupu u klubu Republika Gary Caos će predstaviti svoj novi projekat, koji radi u kolaboraciji sa reperom i tekstopiscem – Malikom, iz američkog hip house dua, Outhere Brothers. Pored toga prezentovaće i nov funky-disco zvuk koji radi sa legendarnim producentom Dj Dan-om, vlasnikom InStereo Recordings-a.

Klub Republika  ne menja sastojke dobrog recepta svog uspeha, pa vas tako ove subote 31. avgusta na ovom fenomenalnom mestu očekuje house veče sa nepogrešivim, i jednim od omiljenih dj-eva beogradske publike, Dj-em poznatim pod imenom Me-high-low. Naša galerija puna je fotografija sa njegovih nastupa, ali i momenata sa ostalih žurki iz kluba Republika . Pogledajte žašto ne smete propustiti ova dešavanja!

Republika

Fotografisano u Klub Republika

Svoje rezervacije za provod u klubu Republika možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com