Konoba Akustik, vesti

Gastronomsko veče u kafani Konoba Akustik.

Sinoć je u kafani Konoba Akustik održano gastronomsko veče pod nazivom '' T'GA ZA JUG ''. Kuvari restorana su, uz asistenciju našeg čuvenog kuvara Stambola Geštamova, predstavili izvanredna jela iz Makedonije, Vranja i Kosova.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Vranjanska samsa je bila dovoljna da zaintrigira sva čula, čomlek i selsko meso da zadovolji i najprobirljivije, a gurabije i pita sa suvim šljivama da zaokruže ovaj  bogati gastronomski doživljaj. Utisak su kompletirala vina Tikveške regije i Zenitove rakije, a atmosferu učinio užarenom briljantni vokal Dragan Milojević- Japanac.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Naravno ovo predivno veče ne bi bilo ono što vidite na slikama koje su za vas upriličili naši fotoreporteri da se za fenomenalno raspoloženje nije pobrinuo jedan i jedini Naš način Bend, koji je svojim fenoemalnim nastupom uveseljavao uvek nasmejane i drage goste predivne kafane Konoba Akustik koja je sinoć uz sva iznenenađenja sijala punim sjajem i pokazala da noćni život Beograda može da ima i ovakvu dimenziju koja je provod uz odličan Naš način Bend obogatila jednom kulturološkom crtom u kojoj je na kreativan i originalan način predstavila blagodeti naše zemlje i u kojoj su gosti istinski uživali što se može videti i na fotografijama.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Provedite se na "naš način" u kafani Konoba Akustik, svoje nezaboravne provode rezervišite preko našeg korisničkog Call  Centra 063 33 33 44 ili Online.Naši fotografi su svojim objektivom pokušali da dočaraju najlepše momente iz najboljih provoda, a vi dođite u noćnom provodu Beograda da uživamo zajedno.

 

beogradnocu.com