Blaywatch, vesti

Geo Da Silva na splavu Blaywatch!

Popularni rumunski house producent Geo Da Silva koji je Evropu osvojio hitom "I ll' do it like a truck“, ali i brojnim drugim ultra popularnim numerama, nastupiće u petak 25. oktobra na beogradskom splavu Blaywatch. Očekuje vas pravi spektakl uz vrhunske house mixove i neverovatnu energiju koju ovaj momak širi!

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Srpskoj publici Geo Da Silva poznat je i po tome što je sarađivao sa našim reperom Juice-om i Dj Shonetom, na numeri “You Move”. Na splavu Blaywatch moći ćete da čujete i hitove poput “Hey Mr. DJ Get Up” i “Booma Yee”, stoga vas nesumnjivo očekuje pravi house haos! Oni koji su uz ovog DJ-a uživali na Foam Festu ove godine znaju da se all inclusive žurka ovog petka nikako ne propušta!

Sinoć je inače na splavu Blaywatch održana izuzetno posećena studentska žurka, a još jedna vas očekuje u subotu 26. oktobra. Sudeći po atmosferi protekle žurke, subota će biti pravo ludilo. Dj Mare je izvanrednom muzikom držao sve posetioce na nogama do jutra!

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Ukoliko još uvek niste odlučili da posetite splav Blaywatch, pogledajte našu galeriju fotografija. Naši fotografi potrudili su se da vam maksimalno dočaraju atmosferu vrhunskog prestoničkog provoda, koji se naravno odvija na splavu Blaywatch. Fotografije će vas garantovano inspirisati!

splav Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja na splavu Blaywatch.

 

beogradnocu.com