Kasina Bar, Poznati, vesti

Georgiev i Romana u provodu.

Sinoć je u klubu Kasina Bar bila jako dobra žurku, a najviše zahvaljujući nastupu šarmantnog i talentovanog Željka Vasića.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Naime, poznate goste koje smo „uhvatili“ svojim blicem pod svodovima Kasine, bili su naš slavni kantautor, kompozitor i producent, Vado Georgijev i pevačica Romana Panić.

Georgiev itekako ima razloga da uživa, pogotovu jer je završio svoj novi album „Daljina“. On je nedavno održao koncert u klubu “Elite” u Cirihu i time pokazao kako se pravi dobra atmosfera i zašto baš on nosi titulu jednog od najuspešnijih muzičara na ovim prostorima.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Nije novina da Vlado samom pojavom pleni i da je jedan od najkvalitetnijih zabavljača i muzičara u regionu i šire, zato ni ove večeri niko nije ostao ravnodušan na njegovu pojavu u klubu Kasina i njegov neodoljivi šarm. Pogledajte u našoj galeriji fotografija kako su se Romana i Vlado zabavljali.

Večeras vas u ovom sjajnom klubu očekuje nastup Lexington Benda, dok je petak 21. mart, rezervisan za Magla Bend. A na kraju, ni manje ni više, nego pevač koji svake subote napuni do krova Kasinu Bar – Vesko Vučković. Spremite se za sjajan provod i ludilo do zore!

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Rezervišite vaše mesto putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja.

 

beogradnocu.com