vesti

Gitara veče u kafeu Libero bar.

U petak u kafeu Libero bar možete provesti sjajno veče, pogotovu ako vam je potreban predah od velikih klubova i kafana.

Vas omiljeni sajt beogradnocu.com vam preporučuje da obavezno posetite Libero bar i uživate u sjajnom zvuku akusticne gitare i promotivnim cenama rakija i viskija. Ne propustite!

kafe Libero bar

Fotografisano u Kafe Libero bar

Od 21:00h moći ćete da uživate u dunjevači, kajsiji i mnogim drugim vrstama rakije kao i u Johny Walker-u po izuzuzetno niskim cenama, a sve to uz sjajan zvuk ozvučenih gitara.

U ponudi kafea Libero bar, između ostalog su i druge atraktivne tematske večeri, koje privlače goste pune kreativnosti i željne provoda koji se razlikuje od dosadašnje prestoničke rutine. Upravo zbog toga kafe Libero bar predstavlja pravo osveženje beogradske ponude opuštenijih mesta za suptilan provod.

Subotom možete đuskati uz DJ-a koji počinje da “vrti” od 20h, a vremenom se očekuje da će ovo izuzetno mesto vikendima postati mini-klub, i neizbežno kada je dobar provod u pitanju.

kafe Libero bar

Fotografisano u Kafe Libero bar

Da bi vaše uživanje bilo na vrhunskom nivou, kafe Libero bar izuzetnu pažnju obraća na odabranu muziku visokog kvaliteta, tako da ćete ovde moći da čujete komercijalne zvuke. Pretežno se sluša pop, house, disco i ambijentalna muzika, što istaknuta akustičnost prostora dozvoljava.

U našoj galeriji možete pogledati izgled modernog enterijera kafea Libero bar, koji će vas, pored prethodno navedenih informacija, inspirisati da ovo mesto obavezno posetite.

Rezervacije možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com