Lavirint, Najave, vesti

Gitarinet GROOVE system u Lavirintu.

Da li ste spremni za nešto sasvim drugačije? Ukoliko jeste, subota 3. januar je idealna prilika da dođete u klub Lavirint na svirku furiozne Funky 4- orke koja raznosi centar za ravnotežu nestvarnim mixom muzike i energije - Gitarinet GROOVE system!

lavirint9

Fotografisano u Klub Lavirint

Ovaj improvizacioni kvartet je skup muzičara, koji vole da komuniciraju kroz zvukove svojih instrumenata. Nikola i Mirko čine duo Gitarinet koji već jednu deceniju primamljuje slušaoce svojom originalnošću. Zmo na basu dodaje sjajnu boju ovom duetu, sa niskim tonovima i ritmom koji će vas naterati da se pomerate i da igrate. I kao šlag na tortu, Vlada sa svojim akustičnim zvukom (set-up-om) perkusija, kao kičma ansambla stvara sjajan osećaj (groove) koji će vas i oduševiti! Ne propustite!

lavirint4

Fotografisano u Klub Lavirint

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

lavirint

Fotografisano u Klub Lavirint

 

beogradnocu.com