Lavirint, Najave, vesti

U petak, 27. marta, u klubu Lavirint spremite se za još jednu odličnu đusku uz nastup  - Gitarinet sound system. Ovaj improvizacioni kvartet je skup muzičara, koji vole da komuniciraju kroz zvukove svojih instrumenata. Osetite energiju u pravom smislu te reči i šta znači biti u kondiciji kako biste đuskanjem i skakanjem ispratili ovaj sjajan bend.

klub Lavirint

Fotografisano u Klub Lavirint

Nikola i Mirko čine duo Gitarinet koji već jednu deceniju primamljuje slušaoce svojom originalnošću. Zmo na basu dodaje sjajnu boju ovom duetu, sa niskim tonovima i ritmom koji će vas naterati da se pomerate i da igrate. I kao šlag na tortu, Vlada sa svojim akustičnim zvukom ( set-up-om ) perkusija, kao kičma ansambla stvara sjajan osećaj ( groove ) koji će vas i oduševiti!

klub Lavirint

Fotografisano u Klub Lavirint

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

klub Lavirint

Fotografisano u Klub Lavirint

 

beogradnocu.com