Kasina Bar, vesti

Glamur i elegancija.

Jedan od najpopularanijih klubskih bendova u regionu, Lexington, nastupiće u četvrtak 30.januara u klubu Kasina Bar. Pesme kao što su “Donesi”, ”Kako je, tako je”, ”Dobro da nije neko veće zlo”, samo su neki od hitova koji će se naći na repertoaru Lexington benda ovog četvrtka kada će zapaliti Kasinu na Terazijama.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Da se upornost i trud uvek isplate, dokaz je sve popularniji Lexington bend, koji nakon godina svirki po klubovima, danas sve sigurnijim koracima ide ka samom vrhu regionalne muzičke scene. Zahvaljujući prvom albumu "Kako je, tako je", koji je i više nego dobro prošao kod publike, članovi ovog sastava sada se već mogu pohvaliti i brojnim nagradama koje su dobili u poslednjih godinu dana.

Grupa Lexington, nastala je u Beogradu 2004. godine. Prvi nastup imali su u malom klubu "Lexington", po kojem su i odlučili da nazovu bend. Kako je tada rekao frontmen i pevač grupe Bojan Vasković, reč 'lexington' je uvek bila oličenje nekog glamura, elegancije, ozbiljnosti, što se i sami članovi nadaju da je ista imidž njihovog benda.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Lexington bend je prošle godine predstavio spot za još jedan singl sa aktuelnog albuma. Veći deo spota sniman je, sasvim slučajno u Parizu u kojem su se tada našli, dok je deo kadrova snimljen u Beogradu. Tako da, spot izgleda kao prava mala razglednica Pariza. Poštujući svoje fanove, izbor spota je pao na pesmu “U srce udaraj” koja na koncertima prolazi odlično, kao i prethodno ekranizovana “Donesi”. Momci Lexington benda vredno rade na novom albumu i nastavljaju sa koncertnim aktivnostima po Evropi i regionu. Njihov trenutno najslušaniji hit je pesma “Dobro da nije veće zlo”.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Bend neprevaziđene scenske energije inspirisaće njihove verne poklonike za sjajan provod pod svodovima Kasine! Lexington bend će vas prijatno iznenaditi tako da ćete i ovog puta horski pevati refrene njihovih najvećih hitova! Ne propustite vrhunsku žurku koja vas očekuje 30. januara u Kasina Baru.

Kakva atmosfera inače vlada u Kasina Baru možete videti u našoj galeriji fotografija.  Rezervišite svoje mesto na vreme i na vrlo jednostavan način - putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolje prestoničke žurke i pratite vaš omiljeni portal koji je u toku sa svim dešavanjima u gradu!

 

beogradnocu.com