Stara Pesma, vesti

Glamurozna  proslava rođendana kafane Stara Pesma

Kao i uvek na ovom popularnom i izuzetno atraktivnom mestu rođendanska proslava je bila pravi spektakl! Na rođendanu kafane Stara Pesma, među gostima našle su se brojne poznate ličnosti, koje nisu skrivale oduševljenje čitavim konceptom ove proslave.  Prisutni su bili Boris Stamenković, maneken koji nikoga nije ostavio ravnodušnim, Miss Svetlana, Aki, zatim Maja Nikolić, Katarina Živković, Milan Nikolic, Sandra Obradović, Milica Jelić, Mirna Košanin, Miami band, Yohnny i Workersi i mnogi drugi.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Maneken Boris Stamenković našao se u ponedeljak uveče među zvanicama na proslavi prvog rođendana poznate prestoničke kafane Stara Pesma. On je nekoliko minuta pre ponoći došao u lokal gde su ga sačekali bivši „farmeri“ Mis Svetlana i Aki. Boris je odmah po dolasku poručio nekoliko „medovača“ nakon čega mu se i raspoloženje vidno popravilo. Nazdravljao je sa Vladom Stanojevićem, Milicom Jelić, ali i Sandrom Obradović koja je na proslavu došla u društvu dečka Saše Nedeljkovića.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

U odličnoj atmosferi koju su pravili Milan Mitrović, Katarina Živković, Mirna Košanin uz pratnju Miami Benda, ali i fenomenalni Džoni Jakovljević i Vorkersi, uz hektolitre alkohola, gurmanluke i slavljeničku tortu, gosti su uživali do ranih jutarnjih časova. Sve je bilo onako kako su iz Stare Pesme zamišljali, pa čak i bolje!

Među gostima na proslavi rođendana Stare Pesme našla se i pop pevačica Maja Nikolić, sa kojom se po prvi put u javnosti pojavio i njen verenik Alen. Maja je odmah po dolasku stala pred mikrofon i dovela atmosferu do usijanja, a prisutni su horski ispratili njen nastup.

Ako je suditi po varnicama koje su između pevačice i njenog verenika sevale tokom cele večeri, ljubav između njih cveta punim sjajem.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Ako ste propustili rođendanski spektakl ne propustite ostale događaje u kafani Stara Pesma, već rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi i za sve ostale događaje u kafani Stara Pesma.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim mestima prestoničkog noćnog života.

 

beogradnocu.com