vesti

Glavni Štab – novi bar na beogradnocu.com.

Da biste se proveli idealno i da ne biste propustili vrhunska prestonička mesta, tu je beogradnocu.com. Iz dana u dan trudimo se da vam što više približimo bogatu prestoničku ponudu mesta za provod, a ono koje danas posebno zdvajamo jeste bar Glavni Štab, novi bar na beogradnocu.com.

bar Glavni Štab

Fotografisano u Bar Glavni Štab

Bar Glavni Štab vam nudi puno noviteta, oslanjajući se na proverene vrednosti, i preti da vrlo brzo postane broj jedan na mapi vaših omiljenih mesta za noćni provod u Beogradu. Bar Glavni Štab ima veoma bogat asortiman, tako da u meniju ovog bara možete naći sva alkoholna i bezalkoholna pića i to po vema korektnim cenama, koje koje su zaista prilagođene svačijem džepu. Bar Glavni Štab je idealno mesto da sa prijateljima iskusite potpuno novu vrstu jedinstvenog provoda u našem gradu.

bar Glavni Štab

Fotografisano u Bar Glavni Štab

Muzika koja vas ovde čeka je u pop/house maniru i svi poklonici ovog zvuka bogatiji si za jedno mesto više na kom istinski mogu da se opuste i pronađu užitak uz muziku koja je po njihovom ukusu. Ovog petka 28. februara ovo mesto idealno je za provod uz Trio Akustik Bend, dok vas već dan kasnije, u subotu 1. marta, u baru Glavni Štab očekuje Miki Čarter, i njegove sjajne muzičke sposobnosti koje će nesumnjivo oduševiti brojne goste.

bar Glavni Štab

Fotografisano u Bar Glavni Štab

Ne propustite najbolje prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra, odnosno pozivom na broj 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u izvanrednom baru Glavni Štab. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog velikog interesovanja. A u iščekivanju ovog događaja, pogledajte našu galeriju. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com