vesti

Glumci i boemi.

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su tako sinoć bili u  kafani Ko To Tamo Peva!? u Zemunu. Dobro su se zabavljali, pošto je u ovoj kafani drugačije nemoguće, i u toku svog provoda uspeli da zabeleže i par poznatih faca u provodu. Provod u kafani Ko To Tamo Peva!? u Zemunu, potražio je direktor TV Nova, Dejan Jocić.

kafana Ko To Tamo Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Kao što znamo glumci su večiti boemi i vole pesmu, piće i provod, a kafana Ko To Tamo Peva!? u Zemunu sve to pruža. Znajući ovo uopšte se nismo iznenadili što smo upravo tamo uhvatili poznate glumce - Dejana Lutkića i Srđan Timarova. Kolege iz mjuzikla „Jadnici“ zaista su se fantastično provodili, i uživali svim svojim čulima.

Mjuzikl „Jadnici“ autora Alena Bublila i Klod-Mišela Šenberga, nastao prema istoimenom romanu Viktora Igoa, na scenu „Madlenijanuma“ je postavljen 2007. godine i izvođen je do 2011. Predstava koju je u tom periodu videlo više od 27.000 gledalaca na scenu se vratila prevashodno na zahtev publike, ali i na osnovu pozitivnih ocena koje je dobila od stručne javnosti.

kafana Ko To Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Kao odmor od napornih predstava, i još napornijih proba, glumci su rešili da izaberu provod. I to ne bilo kakav, već najbolji u gradu. Nema sumnje da su maksimalno uživali, što se uostalom vidi i na fotografijama kojima vam prenosimo samo delić atmosfere iz kafane Ko To Tamo Peva!?.

kafana Ko To Peva!?

Fotografisano u Kafana Ko To Tamo Peva!?

Da ne biste propustili izuzetna dešavanja koja slede, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Provedite se i vi kao prava zvezda. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Ko To Tamo Peva!? možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima i dešavanjima koja nikako ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com