Kasina Bar, vesti

Goca Tržan priprema spektakl u Kasini.

Vodeći beogradski koncertni klub Kasina na Terazijama, predstaviće vam u četvrtak 10. oktobra sigurno jedan od najvatrenjih nastupa ove sezone – Gocu Tržan uživo! Ova pop – rok zvezda neprevaziđene scenske energije, inspirisaće njene verne poklonike za sjajan provod pod svodovima Kasine!

Goca Tržan uvek govori kako sve što otpeva ima pokriće i svaka emocija je preživljena, a u to ćemo se uveriti i u četvrtak, kada će sjajna Goca svoje srce i dušu uneti u klub Kasina. Goca je učestvovala na ovogodišnjem Radijskom festivalu i promovisala svoju novu pesmu “21 gram” koju ćete takođe čuti na ovoj sjajnoj žurci.

Kasina

Fotografisano u Klub Kasina

Poznata i po atraktivnim transformacijama svog scenskog imidža, Goca Tržan uvek iskoristi priliku da pozitivno iznenadi svoju publiku, koja će i ovoga puta horski pevati refrene njenih najvećih hitova: “Zagrli”, “Konobarica”, “Haljina”, “Stoperka”, “Srećo nečija”, “Voleo si skota” i druge.

Ovu fenomenalnu pevačicu, koja već dugi niz godina opstaje na estradnoj sceni, pamtimo kao sjajan glas iz stare grupe "Tap 011". Hitove naše mladosti: “Bunda”, “Vuk” i hitić “Pekara”, pevala je Goca Tržan koja je zatim rešila da napravi korak dalje i preuzme stvar u svoje ruke – započevši solo karijeru. Goca Tržan pažnju javnosti privlači i po tome što nema dlake na jeziku! Ali, sve to ćemo ostaviti po strani, jer kad zapeva u Kasini svi zli jezici će da zaćute!

Kasina

Fotografisano u Klub Kasina

Volite da đuskate uz njene hitove, da je gledate na televiziji, spremite svoje glasne žice i najbolje cipele, jer ćete se u četvrtak, samo u klubu Kasina, provesti nezaboravno veče sa Gocom Tržan!

Za vikend, možete sabrati utiske uz fenomenalni No comment Band i Veska Vučkovića. Dođite u klub Kasina i doživite noćni provod na najlepši način!

Kasina

Fotografisano u Klub Kasina

Rezervišite svoje mesto na vreme, jer će profesionalka Goca Tržan napuniti  Kasinu do maksimuma. Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44 ili rezervišite Online.

 

beogradnocu.com