Kasina Bar, Najave, vesti

Goca Tržan - zarobljena na Terazijama.

Na Terazijama i ove nedelje sa vama klub Kasina Bar! Klijentela koja zna šta valja, opuštena atmosfera i najbolji izvođači tu su za vas i ove sedmice.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

U utorak, 15. aprila, zabavljaće vas fenomenalni Loco Bend, dok je sreda dan za šarmantnog i pogotovu lepšem polu omiljenog Željka Vasića. U četvrtak, 17. aprila, ne propustite vatrenu, vrcavu i pevačicu punu dobre energije. Ona prosto zrači na sceni i tera sve goste da pevaju i plešu zajedno u ritmu sa njom. Da, reč je upravo o Goci Tržan! Ona vam obećava nezaboravan provod, a vi ne dozvolite da ga propustite!

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Goca je nedavno predstavila novu pesmu "Zarobljena", u kojoj je opisala neke od situacija koje su joj se u privatnom životu dešavale tokom poslednje godine. Takođe ćete imati prilike i ovaj novi singl da čujete, ukoliko dođete u Kasinu. Petak je dan za maglu u Kasina Baru i naravno, Magla Band, dok je subota sačuvana specijalno za Veska Vučkovića.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Kako je interesovanje uvek veliko za najbolji provod u Kasina Baru, rezervišite svoje mesto već ovog momenta. To možete učiniti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online.

 
beogradnocu.com