Najave, Soho Bar, vesti

Interesovanje za Soho Bar i vikend večeri na ovom popularnom mestu je nezapamćeno. Svi ljubitelji kvalitetnog klupskog provoda i fantastičnog zvuka definitivno žele da budu deo atmosfere popularnog prestoničkog bara Soho Bar.

soho bar (2)

Fotografisano u Bar Soho Bar

Ovog vikenda, u petak i subotu očekuje vas prava eksplozija dobrog provoda koju će vam svojim setovima preneti Dj-ejevi. Obećavamo sjajnu atmosferu, fantastično raspoloženje i energiju koju će vam preneti maheri za dj pultom. Čekamo vas u Soho Baru! Ovaj bar predstavlja mesto gde se okuplja urbana beogradska ekipa i omiljen je ljudima koji prepoznaju dobro mesto i kavalitetnu zabavu već na prvi pogled. Uostalom, pogledajte našu galeriju fotografija pa ćete se uveriti i sami.

soho bar (3)

Fotografisano u Bar Soho Bar

Priuštite sebi i svojim prijateljima neponovljivo uživanje, i provedite se kao prava zvezda! Obezbedite svoje mesto na vreme. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u Soho Baru. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com