Kasina Bar, vesti

Goran Karan večeras u Kasina Baru.

Klub Kasina Bar, kao i svakog četvrtka, priredio vam je nešto spektakularno – nastupa pevač Goran Karan. Ovaj “vagabundo” čiji temperamentni scenski nastup i romantični repertoar nikoga ne ostavlja ravnodušnim, obradovaće svoju vernu publiku večerašnjim koncertom sa početkom u 23h. Romantični Dalmatinac je proletos objavio novi album “Čovik tvoj”, a prethodno je u Sava Centru održao tradicionalni beogradski koncert.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Večeras očekujte nešto sasvim drugačije, jer će vam Goran Karan prirediti malo neobičnije druženje od ustaljenog kad je u pitanju Beograd. Sjajan provod večeras je neizbežan kad je u pitanju Kasina Bar na Terazijama! Pevač Goran Karan voli da nastupa u našoj prestonici i uvek je prisan sa svojom publikom  jer je, kako on kaže, topla, srdačna i otvorena. Zato se svaki put ovaj pevač posebno raduje svakom sledećem nastupu, kao i večerašnjem u klubu Kasina Bar. Zbog romantičnih i setnih pesama „Ostani“, „Vagabundo“, „Lipa si lipa“, „Ružo moja“, pripadnice nežnijeg pola ga posebno obožavaju.

Prvi solo album pod nazivom “Kao da te ne volim” izdao je 1999. godine. Album je bio najprodavaniji u Hrvatskoj. Prava prekretnica u njegovoj karijeri tek stiže - Na "Dori 2000″" s pesmom "Kad zaspu anđeli" Goran osvaja prvo mesto i na takmičenju "Eurosong" za pesmu Evrovizije u Stokholmu zastupa Hrvatsku gde osvaja deveto mesto.

Prestižna diskografska nagrada “Porin 2000” pripala mu je tri puta i to za ”Najbolji album zabavne muzike”, za “Najbolje muško vokalno izvođenje” i “Najbolju vokalnu saradnju” (duet s Oliverom Dragojevićem).

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Za novu diskografsku kuću “Cantus” 2000. godine Karan izdaje promotivni singl s pesmom ”Ja sam samo vagabundo”. Slede “Pristajem na sve”, “Ne šalji lađe”, “Da me poljubiš”, “Di si rasla”, “Anđele” i mnoge, mnoge druge, koje ćemo u čuti u četvrtak 7. novembra u Kasina Baru.

Narednog dana, u petak, sviraće vam sjajni No Comment Bend, dok će u subotu veče upotpuniti jedinstveni i neponovljivi Vesko Vučković.

Fotografije proteklih svirki i odličnog provoda u Kasina Baru, možete pogledati u našoj galeriji. Rezervacije za koncert Gorana Karana i ostala dešavanja u sjajnom Kasina Baru možete izvršiti na vrlo jednostavan način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ne propustite najbolji noćni provod u Beogradu!

 

beogradnocu.com