Poznati, Shake 'n' Shake, vesti

Gordana Radić rashladila splav Shake 'n' Shake.

Poznata manekenka Gordana Radić gde god da se pojavi pleni pogledima, kako muškaraca, tako i žena. I ovog vikenda, na otvaranju spektakularnog splava Shake'n'Shake, ostavila je sve prisutne bez daha.

Shake 'n' Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Pogledajte u našoj galeriji fotografija sa kim je zgodna manekenka bila u društvu i koje sve poznate ličnosti iz sveta estrade, mode, sporta i politike ste mogli da vidite na novootvorenom splavu Shake'n'Shake.

Shake 'n' Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Naši fotografi opazili su i učesnika prve sezone Velikog Brata Savu Radovića kako maksimalno uživa. Tu je bio i Bane Janković, glumac Vladimir Aleksić, kao i Nenad Radujević, poznatiji kao Neša Klik. Atmosfera je bila na vrhunskom nivou, a svi prisutni potpuno oduševljeni novim prestoničkim mestom za provod.

Shake 'n' Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Ne čekajte više ni sekund, već i vi budite u centru glavnih dešavanja u gradu! Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod, i uživajte kao prava zvezda. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

 

beogradnocu.com