Konoba Akustik, vesti

Gospodski provod u kafani Konoba Akustik.

Kafana Konoba Akustik prava je gradska kafana, a opet u sebi nosi primese onih starih kafana i njihovih melodija. Šmek tih starih dobrih vremena na svojim žicama sutra za vas donosi Akustik Bend - Akustični tamburaši, oni su jedan predivan sastav koji će vaš boravak u kafani Konoba Akustik učiniti veselijim i prijatnim.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Sviraju sa takvom lakoćom i sa puno emocija da ćete ih odmah zavoleti i poželeti da vam sviraju svaki dan jer samo pravi majstori ulepšavaju vaše nezaboravne noći u kafani Konoba Akustik. Petkom predivnu emociju nastavlja čuvena petorka Naš Način Bend, ozvučeni tamburaši, simpatični momci koji znaj kako da vam se uvuku pod kožu i dočaraju pravi starogradski duh u božanstvenoj kafani Konoba Akustik.

Svaki njihov nastup je predivan, emotivan, pravi adrenalin za uzavrelu atmosferu. Uz njih vam vreme leti, a predivne uspomene nižu se jedna za drugom, jer to je taj Naš Način Bend, jedna ozvučena uspomena. U subotu, samo nastavljaju svoj romantični put, momci iz Naš Način Benda zaposeli su vaša srca i ne misle da izađu odatle u skorije vreme sve što sviraju i raspoloženje koje prave lepo se uklapa sa kafanom Konoba Akustik u Cara Dušana 13 i vašim kafanskim fantazijama. Akustik Bend - Akustični tamburaši, sa vama su u nedelju, ovaj putujući adrenalin šokiraće vaša čula i učuniti da obožavate provod u kafani Konoba Akustik i da se vraćate sa širokim osmehom na licu.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Trio 357 Bend, takođe akustični tamburaši, vesele se sa vama u ponedeljak, ova šarmantna trojka oduševiće vas na prvu, sa njima nema lošeg momenta nema loše pesme, svaka nota je prava, baš vaša i odsvirana u idealnom trenutku, a to je razlog više da u kafanu Konoba Akustik dođete i 13. janura i srpsku Novu godinu dočekate uz čarobni Trio 357 Bend, čeka vas najbolji provod ikad, predivno veče, veče za pamćenje, uživaćete, pevaćete, preživljavati najlepše kafanske sudbine uz Trio 357 Bend i vašu drugu kuću kafanu Konoba Akustik.

kafana Konoba Akutsik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Rezervaciju najlepših provoda u gradu u kafani Konoba Akustik možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život  prestonice – beogradnocu.com,  odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život  Beograda, podelite sa nama vaše nabolje i nezaboravne trnutke iz noćnih provoda, mi ćemo biti tamo da to i zabeležimo.

 

beogradnocu.com